https://www.npo.gov.ir/news/id/3014
بر اساس اعلام سازمان بهرهوری آسیایی، کنفرانس سالانه انجمن جهانی بهرهوری (GFP) وابسته به سازمان جهانی همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) با موضوع «چالشهای رشد بهرهوری در عصر پسا کرونا: Challenges for Productivity Growth in the post COVID-19 era» و با همکاری مشترک اداره کل امور اقتصادی و دارایی کمیسیون اروپا (DG-ECFIN) برگزار خواهد شد.
در این کنفرانس که در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 16 و 17 تیرماه سال 1401( 7و 8 ژوئیه 2022) در شهر بروکسل پایتخت بلژیک و بهصورت آنلاین برگزار میشود، به موضوعاتی از قبیل پیامدهای انتقال انرژی و تحول دیجیتال بر بهرهوری (روز نخست)، سازماندهی مجدد تولید و تخصیص منابع و تأثیر آن بر رشد بهرهوری (روز دوم) پرداخته خواهد شد. این کنفرانس در نظر دارد به سه پرسش ذیل پاسخ دهد:
1- اقدامات بازیابی دولتها و مؤسسات بینالمللی برای «بازسازی بهتر:Build Back Better» به عنوان فرصتی منحصربهفرد در تسریع کاهش مضرات آبوهوایی. به این ترتیب انتقال انرژی با نوآوری و تخصیص مجدد منابع چگونه شکل خواهد گرفت و پیامدهای گسترده آن برای رشد بهرهوری چیست؟
2- کووید-19 تحول دیجیتال را تسریع کرده و شرکتها را مجبور به آزمایش مدلها و شیوههای کاری جدید کرده است؛ اما آیا انتشار بهترین شیوهها به اندازهای گسترده خواهد بود که بتواند کار را برای شرکتهای دچار عقبافتادگی تسهیل کند؟ یا برعکس، به گسترش بیشتر تفاوت در عملکردها میانجامد؟
3- همهگیری، تنش در نظم تجاری بینالملل را تشدید کرده و تمایل به خوداتکایی بیشتر در برخی بخشهای استراتژیک را افزایش داده و از این طریق منجر به سازمانیابی مجدد زنجیره ارزشهای جهانی شده است؛ با این وصف ریسکها و فرصتهای مرتبط با رشد بهره وری چیست؟
در این کنفرانس سیاستگذاران عالیرتبه، دانشگاهیان برتر، نمایندگان بخش خصوصی و کارشناسان بهرهوری گردهم خواهند آمد و مقامات بلندپایه از سازمانهای ملی و بینالمللی و دانشگاهیان ارشد از جمله کمیسر اقتصاد اتحادیه اروپا و دبیرکل سازمان جهانی همکاری و توسعه اقتصادی در آن حضور خواهند داشت.
سخنرانان اصلی پنلها در روز اول طبق برنامه کنفرانس از کمیسیون اروپا، دانشگاه آنگلیای شرقی، وزارت امور اقتصادی فدرال آلمان، بانک مرکزی اروپا، دانشگاه کمبریج، بانک سرمایه گذاری اروپا، دانشگاه آروس، دانشگاه وارویک، اداره تجارت، نوآوری و مهارت انگلستان، خواهند بود و محور اصلی سخنرانی افراد پنل شامل این موارد است: انتقال سبز سریع در عصر پسا کرونا: چه پیامدهایی برای بهره وری دارد؟، انتقال سبز و بهرهوری، تحول دیجیتال و بهرهوری
در روز دوم کنفرانس، سخنرانانی از دانشکده مدیریت اسلون، سخنران اصلی، بانک اروپایی بازسازی و توسعه، کمیسیون بهرهوری استرالیا، مدرسه علوم اقتصادی و سیاسی لندن، مدرسه بازرگانی مکزیک، دانشگاه آکسفورد، وزارت اقتصاد و امور دریایی پرتغال به ارائه مطالب خود خواهند پرداخت. محورهای تعیین شده طی روز دوم شامل این موارد است: سازماندهی مجدد تولید و تخصیص مجدد منابع در عصر پساکرونا، تخصیص مجدد در عصر پساکرونا: چگونه هزینهها را کاهش دهیم؟
علاقهمندان میتوانند برای آگاهی بیشتر از کنفرانس، ثبتنام، حضور در کارگاه مجازی و دسترسی به جزئیات برنامه به نشانی الکترونیک ذیل مراجعه فرمایند:
https://www.oecd.org/qlobal-forum-productivity/events/gfp-brussels-2022
پیشنویس برنامه کنفرانس به پیوست قابل دسترس است.
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز