https://www.npo.gov.ir/news/id/2767
سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز درباره اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهرهوری، گفت: موضوع مدلهای تعالی سازمانی از سال 1382 در کشور مطرح شد. متعاقب آن، سازمان ملی استاندارد و وزارت صنایع و معادن وقت و موسسه مطالعات بهرهوری و منابع انسانی دو جایزه را طرحریزی کردند. درواقع سازمان ملی استاندارد یک جایزه تحتعنوان «جایزه ملی کیفیت» و وزارت صنایع و معادن وقت هم یک جایزه با عنوان «جایزه ملی بهره وری و تعالی سازمانی» طراحی کردند.
نفیسه مسیبی در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جایزه تعالی سازمانی که متولی آن، سازمان مدیریت صنعتی است، توسط سازمان ملی بهرهوری ایران اعتبارسنجی شده و موفق به اخذ اعتبار از سازمان شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از ماموریتهای مهم سازمان ملی بهرهوری ایران، اعتباردهی جوایز ملی مرتبط با بهرهوری و تعالی سازمانی است که از سال 1392 تاکنون سازمان، جوایز بسیاری در زمینه بهرهوری و تعالی سازمانی را مورد ارزیابی قرار داده است. وی ضمن اشاره به دو ساله بودن مدت اعتبار اعطا شده عنوان کرد که در حال حاضر جوایز دارای اعتبار و موردتایید سازمان، جایزه ملی تعالی سازمانی، جایزه مدیریت داراییهای فیزیکی، جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و جایزه ملی تعالی و پیشرفت هستند.
مسیبی با اشاره به ابلاغ بخشنامه سال 1396 توسط جمشید انصاری، معاون رئیسجمهور و رئیس سابق سازمان اداری و استخدامی کشور به تمام وزارتخانهها، سازمانها، شرکتها، موسسات دولتی و نهادهای عمومی و غیردولتی، بیان کرد: براساس این بخشنامه تمام دستگاههای دولتی و سازمانهای تابعه تنها مجاز به شرکت در جوایزی هستند که مراحل اعتبارسنجی را گذرانده و موفق به اخذ اعتبار از سازمان ملی بهرهوری ایران شده باشند.
به گفته سرپرست مدیریت امور مشاوره و اعتبارسنجی جوایز، بهدلیل اهمیت این موضوع مجددا در آذر ماه سالجاری لزوم رعایت مفاد این بخشنامه توسط میثم لطیفی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور طی نامهای به تمام دستگاههای اجرایی مورد تاکید قرار گرفت و عنوان شد که حوزه ذیحسابی و اداره کل امور مالی تمام دستگاههای اجرایی و مجموعههای تحت تولیت آنها موظف هستند با نظارت و کنترل از شرکت دستگاههای دولتی در جوایز فاقد اعتبار ممانعت کنند.
وی در مورد علت ورود سازمان ملی بهرهوری ایران به بحث اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهرهوری، خاطرنشان کرد: متاسفانه این جوایز از هدف اصلی خود که ایجاد فضای رقابتی و انگیزشی میان بنگاههای تولیدی و خدماتی است، دور شده بودند و صرفا جنبه بهرهبرداری تبلیغاتی آن مدنظر قرارگرفته بود. بنابراین سازمان ملی بهرهوری ایران با توجه به نقش حاکمیتی خود به ساماندهی جوایز موجود در کشور از طریق طرحریزی فرایند اعتبارسنجی جوایز ملی مرتبط با بهرهوری پرداخت تا ضمن ایجاد فضای رقابتی مناسب میان جوایز، زمینه بهکارگیری درست این ابزار در جهت ارتقای بهرهوری کشور را فراهم کند.
وی در پاسخ به سوالی درباره جشنواره شهید رجایی، گفت: در این جشنواره، عملکرد دستگاههای اجرایی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور ارزیابی شده و برگزیدگان به ستاد مركزي جشنواره معرفی میشوند که یکی از محورهای این ارزیابی،محور کیفیت و بهرهوری است که توسط سازمان ملی بهرهوری ایران مورد سنجش قرار میگیرد.
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز